Friday, April 18, 2008

Penderhakaan Terhebat Abad Ini..Azira Irmayani Goyah....Satu Penipuan dariku

Seremban, 18 April: Pelakon dan penyanyi tahun 70'an Azira Irmayani atau lebih dikenali dengan nama Mama Kecik kini diganggu kenangan silam. Situasi dan keadaan dunia masa kini memperlihatkan bagaimana Mama Kecik kian tenggelam dengan peredaran zaman. Mama Kecik yang satu ketika dahulu terkenal dengan lagu asli bertajuk "Sua Sue Kemoning" yang kini dinyanyikan semula dengan penuh semangat dan lebih baik darinya iaitu Kumupulan Kriss 100 cc, Mama Kecik kini dibelenggu dengan kenangan silam.

Wartawan difahamkan bahawa Mama Kecik masih gagal menerbitkan album kerana tiada komposer dan penerbit mahukan beliau menyanyi dan menyedari beliau tiada pakej langsung dalam bidang nyanyian. Kini Mama Kecik yang sedang mengusahakan ladang dan tanamam kontan cendawan kering di Pulau Pandan Jauh Ketengah Gunung Daik Bercabang-cabang mula mengusahakan perusahaan tersebut sejak beberapa hari lalu dengan wang hasil penipuan yang dilakukan satu ketika dahulu dan gagal dikesan oleh pihak berkuasa.

Kepada peminatnya (jika ada) yang ingin menghubungi beliau boleh berhubung di alamat tertera di screen komputer anda;

NAMA: AZIRA IRMAYANI BINTI ARIPIN

ALAMAT RUMAH: 1110-2 BT 6 LEREH, TANJUNG KLING 76400 MELAKA

ALAMAT PEJABAT: PEJABAT BELIA DAN SUKAN, DAERAH SEREMBAN, d/a Kompleks Belia dan Sukan N.Sembilan, Paroi, 70400, Seremban,
Negeri Sembilan Darul Khusus

NO TEL: 013-6819773

EMAIL: airinamanina@yahoo.com.my

Ketika ditanya apakah perancangan masa depannya, beliau menjawab mungkin akan membantu individu atau badan-badan korporat dalam bidang ternakan termasuk penternakan B*B* bernilai 100 juta..wawawawa gilo saya nie..sensistif dan suspicious la...gurau je Azira....

Beliau berkata;"Perjalanan hidup ini masih panjang, kita tidak tahu bila ajal akan menjemput kita tapi andai kita diberi tahu bahawa kita tidak akan hidup lama,percayalah walaupun korang x nak percaya...orang yang bagi tahu korang tu punkn mahluk tuhan?ape pun jgn lupe contact eden kat seremabn ni..hidup sebatng kara..pada en mod..aku x berapa ada mod nak ckp ngan ko memandangkan ko selalu sgt menipu aku..tp aku maafkan ko..sy faham bos..bl awekz jauh dari mata,apatah lagi awekz 2 x tau yang bos admire kat dia..cian dia bukan boss.." hahaha..lantak awak la azira..doa saya agar awak gumbiraaa selaloooo..jangan main api...nanti terbakar diri.....apo nie...tak paham la....

1 comment:

ena anilza said...

rindu la kat sume... hope network kita maintain ye..

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian