Thursday, April 24, 2008

KETA OH KETA...

Di sini ingin diberitakan bahawasanya....TSM di sarawak ada yang sudah membeli kereta...Persona n Myvi S.E lagi...saper yang pakai persona n saper yang pakai Myvi S.E tu,biarlah rahsia..hehehe.so, buat warga TSM yang di semenanjung..kalo nak datang sarawak,jangan risau.Pasti akan ada orang akan menjemput tuan2 dan puan2 di airport...huhuhu.Yelar..kalo kitak orang nak tau,kat sini susah nak dapat public transport.bas pun boleh kira baper bijik yang ader kat kuching tu...samelar dengan teksi.kat samarahan plak bas memang lar jarang2 n kadang2 jek nampak.yang banyak adelar van,kereta or teksi sapu...so, nak tak nak...kamik orang kena lar beli keta gak.dahlar tempat program pun jauh2 tuh...paling dekat pun,driving about 45 minit...huhuhu.ala2..dari KL ke seremban lar gak.Today and tomorrow..TSM Sarawak akan berkumpul kat Kuching coz ader kursus Rakan Aplikasi Perisian Kad Terminal Rakan Muda...kamik pun blur pasal benda ni.biler kamik tanya pegawai rakan muda kamik pun blur gak.dah diorang suh pegi..kamik orang pun pegilar jugak.So, pada rakan2 TSM yang duk kat Rakan Muda kat Kementerian tu...tolong lar sampaikan info skit pasal benda ni...diorang ader antar surat suh bawak hardware benda tuh...tapi kamik punyer ofis sik ada and sik dapat tuk.

No comments:

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian