Wednesday, June 11, 2008

Istimewa daripada Azira Irmayani..ibu kecik...luahan hati

Dalam pertemuan ini,
Secebis kenangan tercipta,
Daripada sebuah pertemuan,
Yang tidak pernah terduga,
Sebuah persahabatan tercipta,
Ikatan silaturahim menjelma,
Kita bersama-sama,
Mengharungi sebuah memori abadi,


Dalam tawa ada tangisan,
Dalam derita ada kesenangan,
Dalam kecewa ada kebahagian,
Dalam gurauan ada batasan.
Tanggal 28 Mac 2008,
Antara air mata gembira dan kesedihan,
Tika mentari berdiri nun diatas,
Kita berpelukkan,
Meraikan sebuah kejayaan,Tetapi perasaan disentak dengan kesedihan,
Air mata tumpah tanpa dipinta,
Pertemuan yang tidak pernah terduga,
Akan berakhir dengan sebuah perpisahan,Namun perpisahan ini bukanlah satu noktah berakhirnya sebuah persahabatan…kerna semua ini membangkitkan rasa saying antara kita semua..
Salam kerinduan khas buat anggota TSM siri 2/2008.. moga jalinan ini akan terus mekar..Daripada:
airinamanina@yahoo.com.my..

2 comments:

Anonymous said...

Salam to all TSM.
Wah,mendayu2 je SAJAK dari IBU KECIK nie. Touching sih. Nangis dah nie beb...;( Anyway I'ld like to say Thanks to all my frienz. Without you all, i can't be ME TODAY.

Anonymous said...

salam to all TSM...
best tul sajak dati hot mama.. sedey pun ader...

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian