Thursday, June 5, 2008

AKU JUMPA EN.MAIL BEB....

Assalamualaikum....

Kepada semua sahabat TSM sekalian..masa aku cuti ari tu aku ader jumpa
en.mail..huhuhu (tempat dan masa terpaksa dirahsiakan atas sebab2
tertentu)..hehehe...
Alhamdulillah...bertambah-tambah sihat en.mail kiter
tuh...Dier KIRIM SALAM kat sumer geng TSM.
Dier bagitau yang intake baru ari tuh..dier tak take over di atas sebab2
teknikal dan masalah tertentu...biasalar,ni sumer orang atasan nyer citer. Tapi,
camner pun...bdk2 intake baru ni patut bersyukur yang diorg tak dapat
en.mail.hahaha....kalo tak..habis lar. Patah kaki duk kena hentak kaki jek...hehehe...

Tapi kan, aku dengar diorang kena kat PD..maybe kat kem PUSASDA kot.
Dengar2 diorang lagi teruk kena. Memang ala-ala askar betul. Yelar,apa
taknyer..kat situ kan memang tempat hard core training tuk bdk2 yg baru masuk
askar. Camner pun...aku x sabar nak dengar citer budak2 intake baru ni...

En.Mail ader pesan kekalau korang sumer nak jemput dier datang kenduri
ker...doa selamat ker..dan aper2 jelar....at least bgtau seminggu awal coz dier
kena atur jadual..(hmm,mcm yb plak ek)...ari tu pun masa aku jumpa dier..aku
main sergah jek.nasib baik dier free...hehehe...

Oh ye...kepada kawan2 yang memegang jawatan Penolong Pengarah (Rakan Muda) ataupun x kisah lar pegang bahagian memana pun di negeri...bley tak email kat aku Fail Meja korang...mintak tolong sangat2 ni...aku blur beb bab benda ni...hehehe..ni email
aku...sardonyxgals@yahoo.com pun..call aku k.

2 comments:

Anonymous said...

kepada tatapan akak r-num yang rangum...fail meja setiap negeri adalag berlainan sama sekali...awak copy je dari penolong pengarah yg dulu atau upgrade kan aja dari pegawai rakan muda...sama saja isi nyer...
petua ini dibawa oleh ATM (Amalan Turun Menurun)

r-NuM said...

ATM yang den lomah ni...hmm,tgk lar dulu.poning palo den...pengarah den dah nak tgk fail meja ni.dahlar dengan byk program lagi.

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian