Monday, May 26, 2008

Pertukaran dan Percutian...

To all geng TSM...juz want to inform u all dat i'll be transfer to hq (JBS Sarawak) starting 3 jun 2008. My new post will be Penolong Pengarah cawangan rakan muda...muahahaha...confirm aku pening jaga rakan muda ni...waaa...!!!..

So, pada rakan2 TSM yg jaga rakan muda kat negeri or yg duk bahagian rakan muda kat KBS...share2 lar maklumat dgn aku k....i need u all nyer cooperation. thanx...

Lagi satu...start esok 27hb mei...sampai 3 jun..aku n nani akan bercuti panjang.so,aku ngan nani akan berada disemenanjung sepanjang tempoh tular.Kitorg cuti panjang coz sambung cuti hari gawai sekali.hahahah...best giler..8 hari beb kitorg cuti..Israk plak dah cuti minggu lepas coz dier kena cuti awal sbb kat ofis dier ramai kaum iban.so, masa gawai nanti dier x bley cuti...nani balik coz kakak dier kawin...aku plak balik coz kawan n cousin aku kawin...n ader org nak merisik aku skali...muahahahaha...panas!panas!..hehehehe...so, aku akan berada di area johor dan KL sepanjang waktu tuh.

Pada nina yang tengah kaya tuh...nak shopping agak2 lar yek.hang tuh dah nak kawin...simpan duit nak kawin.karang..postpone lagi..hehehe..cian laki ko tau x.

Pastu, aku nak share ngan u all sumer...cian kat israk coz ari tuh,dier ni di invite tuk pegi satu majlis org iban lar.pastu, si israk ni tanya lar kat staff dier..ader x benda2 alah tuh..(korang pepaham jelar kan)...bdk2 dier ckp xder. Pastuh, biler dier pegi jek majlis tuh...benda tuh duk terpampang depan muka dier tgh di bbq kan. Cian dier...terus terbantut nak mkn n dier rasa loya jek. Terus dier blah dari tempat tuh. Then, ader ke ketua bahagian dier ckp yg dier bertindak biadap wat macam tuh...Suppose diorg respect lar si israk tuh..dah tahu dier islam pi bawak majlis2 mcm tuh. Bengang2 jek israk citer kat aku n nani...daripada dier rasa dah seronok duk situ..terus dier rasa dah x seronok dah. Tapi, sekarang ni dier dah ok kot...dier dah bley duk umah sewa dier sendiri coz keta dier dah kuar. Israk pun beli keta Persona gak...mcm aku...warna n model yg sama cuma dier pakai manual n aku auto..hehehe..(dah malas nak bawak manual..penat beb)....

Actually...aku nk jumpa korang ar wei...rindu kat korang sumer....waaaa!!!!...

8 comments:

Anonymous said...

tula.. dah tau lain kali tanya la dengan penganjur dia.. ape la tuh pun tak tau. ni tanya staff buat ape.. kan da kena..padan muka.. len kali nak masuk rumah orang tanya tuan rumah dulu bukan tanya jiran. ape la bangang

hafeezhussein said...

salam... jgn la mcm tu.. korang nih.. tak baik tau

r-NuM said...

saper anonymous ni?...mulut xder insurans aper...

Ariff Azwan said...

kurang ajo..dok lawat blog nie dan dengan senang hati ko mengutuk..kurang sopan betol...

r-NuM said...

tu lar pasal...aku setuju dgn ko ariff...ntah saper2 ntah dier ni.dahlar x bagi salam langsung....

Anonymous said...

that is the fact.. if you don't know other peoples culture that u better as the person himself not your friends. skarang kwn yang dajal kat ko. so think carefully ok.. don't act just because youre an office you got the exprience doing the work of an youth and sports office. ok.. learn.. don't say u are the boss other people can't say a thing about u. F**K Y**

hafeezhussein said...

woi.. ko ni sape ha! selamba jer kutuk kengakawan aku. asam ko.. blah ko dah coment nih.. sakit hati jer aku baca

Ariff Azwan said...

apez..atas kuasa yang diberikan kepada kau oleh ku..ko delete semua komen yang mengarut...jgn cemarkan nama baik TSM....

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian