Monday, May 5, 2008

DOAKAN IBU SAYA...


Assalamualaikum dan salam sejahtera,


Hari yang sedih buat kami adik-beradik apabila dikejutkan apabila ibu kami jatuh pitam dan dikejarkan ke Hospital Ipoh semalam, skrg masih dalam rawatan tapi ibu saya tidak mahu tinggal di wad.


Jadi saya minta semua adik-beradik TSM doakan kesihatan bonda saya di Ipoh. Buat masa ini, saya berulang dari Ipoh ke KL setiap hari bagi menjaga kesihatan bonda saya memandangkan kakak dan adik saya masing2 berada dalam keadaan sibuk dengan urusan kerja dan keluarga.


Doakan bonda saya k... Dalam kejadian yang lain, hanset saya pula hilang ketika singgah di RnR Tanjung Malim bagi mendirikan solat Subuh pagi tadi..sedih gak sebab baru je baiki hanset tu.. harap ada la keajaiban yang bakal berlaku. harapan je kot... Buat masa ini adik-beradik semua boleh menghubungi saya menggunakan talian kedua iaitu 013-6044075 - secondary line. Biasanya untuk famili je tapi terpaksa la guna yang di dulu, huhuhuhu..sesapa yang tau mcm mana nak dapatkan no. lama semula? kene g maxis ke? berapa bayar? alahai.... ponin la....


3 comments:

hafeezhussein said...

sabar ek..
moga cepat sembuh

Anonymous said...

sbar tau..mgkin ader hikmah disebalik setiap kejadian..
nani akn doakn kesejhteraan ur bonda tersya sempena mothers day nie..AMINNN...

atiQuepinky said...

sabar ye en mod...
sume yg belaku pasti ad hikmahnye...
cik mod doakan bunda enmod seyhat...
yup... kne g maxis...
ermmm

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera....

Salam perpaduan buat semua Adik Beradik Team Secret Mission... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan semalam lebih dari kelmarin seterusnya hari-hari mendatang lebih baik selamanya... bersama kita membina sesuatu yang terbaik untuk agama, bangsa dan negara

TERIMA KASIH UNTUK SEMUA

Kami warga Team Secret Mission 2/2008 adalah dengan ini, dengan rasa rendah diri mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua urusetia yang terlibat dalam menjayakan semua aktiviti selama kami bersama.

Segala ilmu yang dicurahkan akan kami gunakan untuk bangsa, agama dan negara. Kepada En. James, En. Norzam, En. Mazhan, En Safuwan dan semua sekali warga Sumber, terima kasih.

Kepada jurulatih kesayangan, terima kasih kami ucapkan atas kepercayaan dan semangat yang tuan-tuan curahkan. Baris.... Baris sedia.. kerana kerjasama yang baik, 100 1 2, hentak kaki....hentak...

Jurulatih.....jalankan tugasssss.....

Salam Sayang dari Team Secret Mission 2/2008

Minta Perhatian kepada semua SEMUA ADIK BERADIK

assalamualaikum dan salam sejahtera

Salam perpaduan buat semua adik beradik secret mission...Berkaitan dengan laman yang sedang dikemaskini, adalah dengan ini saya memohon jasa baik tuan/puan (termasuk la yang tak berkahwin lai) untuk memberi kerjasama kepada saya untuk memasukkan butiran diri anda di dalam laman web berkenaan dan seterusnya untuk buku kenangan secret mission (kalo apis nak wat la)jadi butiran yang diperlukan adalah sperti berikut:(macam skema je ayat nie..bosan tol la....skema macam budak sek je)
Nama:
Alamat rumah:
Alamat pejabat:
No. tel:
E mel:
Kata-kata hikmah(kata hikmat tak payah tau....nanti bebulu telinga...):

dan yang paling penting GAMBO ukuran pasport..color tau....dalam bentuk jpeg...maksudnya digital la..gambo paspot tau..jgn gambo posing korang (walau korang semuanya lawa) tapi sy tak nak la gambo tue..nak gambo paspot....GAMBO PASPOT... attach je ke alamat saya di aznywan@yahoo.com. MOHON PERHATIAN MEMAKLUMKAN KEPADA SAHABAT-SAHABAT YANG LAIN MENGENAI PERKARA INI.
Semoga jalinan ini terus mekar....cewahhhhh....
sekian, terimalah kasih yang tak seberapa.....

Peringatan!

Blog ini tidak mengandungi sebarang kandungan berbentuk subversif dan tidak menggangu ketenteraman awam. Blogger bertanggungjawab dalam sebarang penyiaran maklumat di dalam blog ini. Blog ini adalah tanggungjawab persendirian